söndag 11 december 2011

Hemmahelg

Denna helgen har vi bara varit hemma. Det var regnkaos i Göteborg och ute var det typ samma sak, regnstorm. Vi höll oss hemma. Billy vaknade kl 05:20 igår. Han har en tand på väg ut som plågar honom. Stackars liten. Han var så trött och bara skrek. Det var kolmörkt ute så jag ville inte lägga ut honom i vagnen när han skulle sova igen vid 07:20-tiden. Tog in vagnen och han sov en timme.

När vi var ute på långpromenad mötte vi en tjej från mammagruppen med dotter och man. Efter någon timme så fick vi ett sms där vi blev inbjudna på lite middag. Billy var skit tjurig innan vi skulle gå men när vi kom dit var han glad. Han röjde som bara den. Han var inte stilla en sekund. Lilla Evelina satt stilla eller kröp lite sakta, tog några steg. Billy sprang... Puttade omkring grejer, rotade i lådor...osv... Hehe... Phu...

När vi kom hem fick Billy bada och lägga sig, sedan satte vi igång bastun. Det var gött. Jag har faktiskt inte så ont i ryggen längre. Mitt i bastandet kom grannen över och sade att vi glömt stänga bildörren, haha...så sjukt... Gustaf fick springa ut och stänga i handduken.

Idag var samma sak. Billy vaknade tidigt och skrek, illvrålade, jag låg kvar i sängen och Gustaf gick upp. Vi har bara varit och handlat idag. Billy har varit lite kinkig men med lite alvedon verkar det funka okay. Liam däremot har fått ett sår på trampdynan. Han haltar när vi går ut. Jag har tvättat, tryckt och känt på tassen, det verkar inte vara något som som sitter där i. Vi får se. Smörjer med tass salva och tvättar det efter varje promenad. Får väl åka till veterinären om det inte blir bättre om några dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar