måndag 23 maj 2011

Dophelg

I helgen blev Billy döpt. En liten dopceremoni på 20 minuter. Billy skötte sig utmärkt. Han blev blöt i håret och byxorna men sade inte så mycket om det. Efter dopet bjöd vi på tårta och kaffe i församlingshemmet. Det kom 20 personer och lite senare hade vi "grillfest" hemma hos oss. Gustaf grillade kött tills tårarna rann och svetten lackade. Alla verkade ha det bra. Det var roligt att ha alla samlade. Mycket folk på en gång. Det blev en intensiv helg. Billys lillla näsa började rinna lite på lördagen och nu är han jätteförkyld. Synd om honom. Jag var uppe med honom mellan tolv och ett inatt, fick ge näsdroppar och hålla honom tills han hostat klart. Samma sak runt 5 i morse. Lade honom i vår säng sedan och så halvsov vi till 08:30. Jag var ju redan trött efter allt fix i helgen så nu är jag helt slut. Fick gå ut och gå för att han skulle somna förut, det gick inte att lägga honom inne, han bara hostade. Nu sitter han och leker på golvet. Hoppas verkligen att det går över fort.

Imorgon skulle Mölndalsmammorna kommit hit men vi ställde in. Billy skulle smittat de andra, det är ju så nu. Väldigt tråkigt. Vi hade sett fram mot att få hit dem. Det enda positiva är att vi käkar den maten ikväll och slipper stuvade makaroner ;)!

2 kommentarer:

  1. Jag håller också på att planera dop nu, funderar på om vi ska ta catering eller laga själva... Grillning var ju en bra ide, gott och inte jätteavancerat. Men det verkar farligt att ungen blir förkyld av dopvattnet...

    SvaraRadera
  2. Ja, det gick riktigt smidigt att bjuda på grillfest. Man kan ju göra det mer avancerat än vad vi gjorde också.

    Vet inte om det var själva dopvattnet som gjorde honom förkyld eller om det var alla inbjudna som bar omkring honom. Det gick över snabbt denna gången i alla fall. Skönt det!

    SvaraRadera