söndag 22 juli 2012

Vedklyvning, DOP och spontanfest

Hej!

Igår var en fullspäckad dag. Vi började med att klyva ved. Jag stod vid vedklyven i flera timmar och klöv. Det var jätteroligt. Vi hann med alla "stockar" och nu har vi ved för minst ett år. När vi var färdiga och hade städat upp efter oss så började vi göra oss i ordning för lilla Oskars dop. Billy var helt galen, han sprang omkring här hemma och skrek duscha, mamma duscha! Han fick alltså duscha med mig. Han tycker att det är skitkul att duscha. Han är så söt.

Dopet började kl 17 och Billy var faktiskt riktigt duktig. Han förstod att man var tvungen att "sitta" på kyrkbänken, och blev inte galen för att han inte fick öppna den lilla dörren och gå ut i gången. Det var en tjej som spelade piano och sjön, då stod han på bänken och ropade, Oskar spelar, Oskar spelar =)! Efteråt skulle det tas gruppkort inne i kyrkan och det var lite svårt för fotografen att få med alla i bilden. Så när vi väntar där och det är helt tyst så säger Billy, men ta kort! Det tyckte alla var roligt.

Därefter var det samling i församlingshemmet för smörgåstårta och vanlig tårta. Billy åt inte så mycket smörgåstårta men han fattade väldigt snabbt att det skulle komma tårta och vad han åt. Han charmade alla som var där och var på riktigt toppenhumör hela kvällen. Vi kom inte hem förrän vid 21. Då gick jag ut med Liam och efteråt gick vi in till våra fina grannar. Vi skulle bara stanna en liten stund men jag gick hem vid 02:30 och Gustaf en halvtimme senare. Som vanligt alltså, det är för trevligt, man kan inte gå hem =)!

På Bilden ser ni Billy och lilla A. Jag höll i A och Billy satt i stolen bredvid, Billy ville att A skulle sitta hos honom och när han gjorde det så klappade Billy honom och försökte hålla honom i handen. Så söta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar